Ini Blog Gua ! muhαmmαd syαfiq: "macam ape tah"

Monday, 16 January 2012

"macam ape tah"

afiq nak bagi tahu sikit . ha . ini lah rupa blog setelah di edit-edit . amacam ? okay ? tak jugak ! aduss ~ nak macam mana ? macam nie jew la yang mampu afiq edit . dah tak larat lagi afiq nak edit dah . lagi pun sekarang nie dah pukul 02:00 am . afiq dah mengantok dah . korang tak ngantok ke ? mengantok kan . hah ! afiq pun sama . 

okay lah . jom lah kita sama-sama letak kepala atas bantal . dah tak larat dah nak bukak mata nie . korang pun tidur lah ehh . yang pompan esok mak korang suruh basuh baju kan ? ha ! pegi lah tidur . esok tak basuh baju mak korang marah pulak . kan , kan ? 

ha ! dah mula otak di rasuk syaitan . afiq dah merepek-pek dah nie . tak payah la baca lagi . tengok afiq tetap menaip jugak . bila lah nak tidur nie .
dah lah . jom tidur . terima kasih kepada sapa yang baca entry afiq nie sampai habis . loveyousomuch la kan , kan . okay bubye
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 00 comments:

muchukz said...

cantek . umake me jealous .u know . hehe . btw , naty edit utk akak .

...yang indah itu senyuman... said...

hehe :) okay ^^v anytime . free jew . nanti owg try buat tutorial :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen