Ini Blog Gua ! muhαmmαd syαfiq: " Cerah :) "

Monday, 16 January 2012

" Cerah :) "


taadaaaa ! hah :D tengok blog afiq nie . setelah mengedit sedikit selama beberapa tahun *minit* , ini lah hasilnya . tengok . cerah kan ? suka sebenarnya warna cerah-cerah nie . tapi , dah macam pompan lah pulak , kan ? tapi , tak pe lah . abaikan . apa ? korang tak suka ? bongok kau ! penat afiq edit tahu . hahaha~ sapa suka angkat tangan jap . okay :D terima kasih :) sapa yang tak suka tu biarkan dia . gila dia tu sebenarnya . haha~ sorry : )

korang yang belum follow tuh , jangan lupa follow erk . nanti afiq follow balik . biasa lah . blog afiq nie tak la cantik sangat . sebab baru jew buat baru . blog hari tuu dah hancus . jangan tanya kenapa blog tu dah hancus . ada lah sebabnya kan . herm ~ 

okaylah . kalau ada masa afiq edit lagi blog nie . biar jew la macam nie dulu . nampak macam pompan punya blog kan ? haha~ kalaw korang tak suka bagi tahu cepat taw . nanti afiq tukar balik . bagi nampak GARANG sikit . hehehe ~

okay bubye ~
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 00 comments:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen