Ini Blog Gua ! muhαmmαd syαfiq: "Berhenti !!!"

Monday, 16 January 2012

"Berhenti !!!"






salam blogger kepada semua . disini saya Muhammad Syafiq Bin Mohd Rashid a.k.a afiq ingin membuat satu pengguguman bahawa saya telah berhenti kerja . yesss ! tak payah afiq kerja lagi kat tempat tuu . act , sebab afiq mintak berhenti kerja sebenarnya :

1) tempat kerja tuu jauh sikit daripada rumah afiq . afiq kerja dekat Butik G.F.C . tak tahu kat mana ? 

ha , tahu dah kan ? dekat KLCC afiq kerja . tu sebab lah afiq mintak berhenti .
2) sebab afiq tak larat lah nak kerja kat situ lagi . balik pulak malamm. pukul 10:00 malam taw . tapi kadang-kadang best kerja situ . kalaw tak de orang datang , boleh bukak lappy online . dia bagi online .
3) last sekali , sebab boss kat tempat afiq kerja tuu cerewet sangat . buat nie tak boleh , buat tu tak boleh . herm , menyampah betul !

hah ! tuu lah sebab-sebabnya ;) tapi afiq tak kan lah nak duduk rumah jew . afiq kene cari duit juga . kan , kan ? haha~ okay lah . nanti afiq citer lagi :)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 00 comments:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen