Ini Blog Gua ! muhαmmαd syαfiq: "...Ahad Malam..."

Sunday, 15 January 2012

"...Ahad Malam..."



okay , act nak citer pasal malam tadi . ya Allah . hangout dengan member . mula-mula memang rase tak nak kuar rumah la kan . sebab bukan nye selalu cuti kerja . ahad jew boleh cuti . tapi , diaorang dah ajak , kena lah ikot . nak jaga hati kawan-kawan . okay , first afiq tunggu diaorang kat suria KLCC . dah pukul 10 lebih dah nie . tunggu jew la . 15 minit kemudian baru lah diaorang datang . 

lepas diaorang datang , afiq cakap yang afiq lapar sangat . okay , diaorang kata jom lah pegi makan dulu . lepas makan baru lepak-lepak . semua start motor then gerak lah . act , nak pergi makan kedai mamak jew . tapi sebelum tuu ada lah sorang member afiq nie nak keluar duit kat ATM . so , ikot lah dulu . nak keluar tak boleh pulak . tapi tak pe dia kata . maybe cukup duit aku , dia kata . then , terus jew la perjalanan nak pergi makan . jalan punya jalan , afiq cakap dalam hati " mana diaorang nak pergi makan nie ? " afiq follow jew la belakang dia . 
tiba-tiba semua stop tepi jalan . ehh , mana jalan nak pergi makan nie . Allahhuakbar ! dah sesat ke ? adusss ~ afiq dah la lapar sesangat puak tuu . afiq pun terus jew la bawak diaorang . nak tahu mana afiq bawak diaorang pergi makan ? 


ya . nie ialah KFC bukit bintang . hahaha~ makan jew la . afiq main bawak jew . terus diaorang ikut . amik kau ! time makan tuu diaorang rancang nak pegi tengok wayang midnight . okay , afiq cakap afiq follow jew . time makan pulak semua makan sikit lah punya lama . ha ! dah pukul 12:08 md.n . afiq pun ajak lah diaorang pegi KLCC balik sebab nak tengk wayang . sampai jew KLCC , what the ? wayang tutup dah ! menyesal gila lah . at last , semua pakat nak balik rumah . semua dah malas nak jalan lagi . hahah~ first time hangout yang sangat hancus macam nie . haha~ okay lah .

bubye :DD

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 00 comments:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen