Ini Blog Gua ! muhαmmαd syαfiq: "Entry Baru,Sedih Nya ;"( "

Sunday, 15 January 2012

"Entry Baru,Sedih Nya ;"( "





sedihnya :"( tanyalah kenapa . tanya lah . alah~ tak nak tanya pun aku afiq nak cakap jugak . aduss~ sebenarnya blog afiq yang lagi satu tu dah tak betul lah :"( ada problem lah . haish ! menyampah lah . rasa nak menangis pulak :"( 


setan betul . bukan apa . kesian la kat korang geng blogger . asyik asyik nak kena follow blog afiq jew . memang bengang sangat sekarang nie . korang nak tengok macam mana rupa blog tu sekarang :

dah tengok ? hah ! benci kan ? ape lagi , kick jew . JANGAN ! rosak screan lappy tuu nanti . blog nie pun tak habis nak edit lagi . erm , afiq nak say sorry ehh kat korang sebab afiq menyusahkan korang jew nak follow follow blog afiq nie . sorry ehh . afiq tak sengaja nak buat korang susah *ayat paling tak boleh bla* . okay lah ehh . korang follow jew . afiq mintak maaf sangat sangat .

p/s : afiq = nama gelaran baru :D

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 00 comments:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen