Ini Blog Gua ! muhαmmαd syαfiq: Semua Yang Bersangkut Dengan Perkataan "LETIH"

Wednesday, 11 April 2012

Semua Yang Bersangkut Dengan Perkataan "LETIH"

Bismillahirahmanirahim// Okay ,how are you ? Fine ? Alhamdulillah :)

Ngehh ! Em , sekarang nie aku memang tengah sibuk uruskan pasai nak masuk U nie la . Dah memang tak de kejee lain aku nie dah . Asyik dok ngadap lappy , angkat call , then jumpa conselour je . UPU dan Maktab dah apply . Yang nie duk uruskan pasai U yang duk call suruh itu la , ini la . Huh ! 

Mesti ada kakak-kakak dan abang-abang yang duk sound aku diam-diam kata "eleh , baru nak masuk dah nak mengeluh . macam la aku nie tak penah alami" .
Okay sorry . Saya tahu saya tak perfect macam hampa :) Hehe , gurau-gurau jee keyh ^^

By the way , yang terbaru aku dapat dekat Pusrawi International College of Medical Sciences (PICOMS) . Herm , corse yang ditawarkan FISIOTRAPI . Apakah ? Haha . Baru tadi aku siapkan Application yang dia suruh buat untuk fax kat dia esok . Esok kena fax malam nie baru aku buat . Alhamdulillah semuanya dah siap . Tak banyak pun sikit jee :)

 *Nie lah logo PICOMS tuu



Okay , bagi korang yang nak masuk boleh lah apply kat sini . Dalam blog dia nie boleh apply . Cukup syarat . Boleh jee masuk ^_^v


Ha , nie la benda nye yang aku siapkan tadi :) Sikit je pun tapi still ada muka surat ke dua yang tak buat lagi . Kalau buat esok pun masih boleh siap lagi . Tapi aku manusia yang suka bangun lambat -,-v Btw , siapa tahu PICOMS nie kerajaan ke swasta ? Tell me :) Tak tahu la . 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 00 comments:

ezyra daniel said...

awk nie dlu msti dak bio arn..btw tk susah ke course nie..hmm

SHAFIQ HASHIM said...

PICOMS Kolej Swasta..
Tunggu Result IPTA..
Ada 20 IPTA 30 Politeknik..Swasta Banyak Duit Guna Tambah2 Medic..Banyakan Cari Maklumat Mengenai IPTS Dan IPTA Dlm Internet..Semoga Berjaya.

...yang indah itu senyuman... said...

Syukran !

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen