Ini Blog Gua ! muhαmmαd syαfiq: My Super Awesome Friends !

Tuesday, 10 April 2012

My Super Awesome Friends !

Bismillahirahmanirahim// Haii , buat kali keduanya aku update kat blog yang lama dah aku tinggal kan nie :) Semalam satu entry , malam nie lagi satu entry . Kasi gerak jugak la kan blog nie . Tak da la kusam sangat . 

Okay , sebenarnya tak da apa yang penting pun aku nak cakap . HeHeHe ^^ Just nak tunjuk gambar-gambar yang dah aku snap petang tadi setelah sampainya aku kat Melaka nie :) Jumpa kawan-kawan memang sangat-II lah best . Suasana kampung memang paling best kan ? Okay , bagi tak nak aku mencarut panjang tanpa isi , korang tengok je la gambar-II kat bawah nie . Tak banyak pun :)

*Ambik kau muka gedik aku

 *Muka blur yang tengah tu dah penat ikut 2 orang nie pusing 1 kawasan perumahan .

 *Heyy Syafiq ! Please la . Muka tak payah nak annoying sangat okay . Hahaha ^^

Okay dah ! Daripada aku terus maki diri sendiri baik aku berhenti . Hahaha . Okay, bubye :)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 00 comments:

sya said...

kamu pergi melaka kat mane..?sy org mlake..:) btw nice entry !

...yang indah itu senyuman... said...

masjid tanah jew . rumah kawan :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen